2012-11-24 10 浏览
其实我见到之前D食评已经心里有数,虽然我系有All day breakfast情意结,但我都要好公平咁做个公道:不过不失,OK啰!由于我系ocio食野既时候仲考虑紧要唔要写食评,所以无影相。不过就算决定写都未必会影,因为我技术一般,如果影出黎同其他食家影既差不多就懒得影了我去到11点未够,好似得一抬客,所以非常勤快比位我。明显为all day breakfast而去,所以用咗半分钟就决定好食乜。碟野上到,卖相唔算差:一条肠,两块火腿,一堆炒蛋,几块菜(佢称为沙律),两粒cherry tomato,加一块waffle。虽然唔差,但望落去有d反光,开始谂厨房用咗几多油。由于无影相,就简单直接地写吓我点解咁评分。味道:唔难食,但无特别,就算waffle系呢度所谓名物,我觉得食落都系普通。成碟野咁多材料全部都可以称为“普通”,就系唔难食,但唔系特别好食,除咗一样:炒蛋。d蛋....点讲呢.....一pat咁啰,太lum啦,阿婆无牙都食到!已经可以被我评为难食架喇,但拉匀成碟,算啦,ok。环境:地方小小,但应该都算系咩都齐挂。但由于成间野都有油烟味,d客人一食完就即刻走,无人留底倾偈,我已经系留

我去到11点未够,好似得一抬客,所以非常勤快比位我。

由于无影相,就简单直接地写吓我点解咁评分。

环境:地方小小,但应该都算系咩都齐挂。但由于成间野都有油烟味,d客人一食完就即刻走,无人留底倾偈,我已经系留得最耐既客人。

服务:er...好难评因为我无特别要求d咩。我其实叫咗early grey tea,我见到有食客话会帮佢加水,我无啰。咁但系我又唔渴,无特别叫佢咁做,但其实可以主动少少,唔加都可以主动问吓挂?隔离抬叫过waitress拎咗几次野,都非常勤快既。

卫生:一般,唔特别干净,但唔呜糟。就系有油烟味啰

抵食:百物腾贵既2012, 当一个面包都可以卖$20-$30,$69一个all day breakfast其实唔算贵
总结:咪就系不过不失啰!听闻呢度拿破仑都做得唔错,如果有下次的话,唔知 dessert会唔会令我改观呢
2012-11-24
  • 暂无