2018-09-10 64 浏览
今日铜锣湾做野,下午食完lunch想买少少野饮~ 星期日特别多人,去咗最近好火热嘅怡和街睇吓~我见隔离排晒长龙,费事等,所以就拣咗呢间🙋🏻‍♀️ 🙈 呢间唔洗排队,我买左奶霜翡翠,睇英文系 Jasmine黎既~ 我最爱jasmine✌🏻✌🏻 不过唔知佢整成点😝 价钱就$32,佢一般都系$28-$40几,除非你加珍珠呀之类~ 算系一般手作茶既价钱🤔等左5分钟,就有得饮啦!佢都几大杯~几满意!拎住去meet返个friend时发现奶霜已慢慢溶紧入茶~ 连奶霜同茶一齐饮左一啖,发觉jasmine都几清新!几好饮,系奶霜好多时饮唔到,同茶味有少少唔系好夹到,最后我用饮管搅匀再饮,就变咗饮奶茶,味道好搞笑~

等左5分钟,就有得饮啦!

外卖自取