2018-10-23 230 浏览
今日去左东大街Double K Kitchen食晚餐,见呢间有位,就试下,当日叫左烟肉蘑菇忌廉炒意大利粉,海鲜蛋包饭,鹅肝牛柳黑松露意粉同埋甜品tiramisu~烟肉蘑菇忌廉炒意大利粉 $48意粉都唔错,好弹牙,好香蛋黄白汁味,再捞埋d烟肉蘑菇一齐食 但份量比较细~女生会够饱,男生就未必够西兰花忌廉汤冇咩特别,味道普普通通海鲜蛋包饭配自家制茄汁 $52这个里面系咩海鲜已经唔系好记得,但味道系好食既,个时切开系见到d饭出烟的,新鲜出炉,暖笠笠,食完好暖胃法式鹅肝牛柳配黑松露汁意粉 $178鹅肝同牛柳都好好食,牛我地叫左7成熟,又唔会太生又唔会太熟,牛肉都好juice, 鹅肝味道唔差,只系油多左少少,加埋d黑松露汁 意粉就唔热同有d干身Tiramisu cake唔知点解,我唔系食到咖啡味而系食到香橙味,但味道都ok, 几好食散点可另加$25 转餐,餐有沙律,餐汤同多士总结,食物不过不失,环境比较细,服务员态度都有善~

烟肉蘑菇忌廉炒意大利粉 $48
意粉都唔错,好弹牙,好香蛋黄白汁味,再捞埋d烟肉蘑菇一齐食
但份量比较细~
女生会够饱,男生就未必够

西兰花忌廉汤
冇咩特别,味道普普通通

海鲜蛋包饭配自家制茄汁 $52

法式鹅肝牛柳配黑松露汁意粉 $178

意粉就唔热同有d干身

Tiramisu cake
唔知点解,我唔系食到咖啡味而系食到香橙味
,但味道都ok, 几好食

散点可另加$25 转餐,餐有沙律,餐汤同多士

总结,食物不过不失,环境比较细,服务员态度都有善~