2021-04-14 4576 浏览
平日1:30PM 到,可以直入! 无论你叫咩餐都好, 3:30PM就 last order,  4点要清场(见到有几位女士两点半左右入座,叫咗最贵个只4个钟任饮任食,其实都几唔抵 )我哋叫咗 $99 (另加一) 90分钟打边炉 (每人两碟肉,可选猪或牛,包一款汤底),可任食自助区 (除咗刺身区),自助区有边炉料、寿司、沙律、涷海鲜、热食区、中式点心区、甜品、生果、嘢饮。> 边炉料食落系平价货仔> 长脚蟹非常唔掂,轻飘飘 (不过几廿蚊就算啦 )> 寿司出得好慢,见到有个食客伯伯都唔多满意成日都唔refill,喺到闹人> 中式点心剩系试咗小笼包,皮好厚......> 青口相比下都叫还可以> 寿司饭少> 热食有唔少款,最正嘅就系 蒸 鱼! 好好食,一啲都唔腥! 可惜只系refill咗一次... 两点后就转咗做猪颈肉同鸡翼...)> 坐得舒服呢个价钱都唔expect太多了,简简单单食个lunch 少少肉 多多菜的话 都算合格啦
平日1:30PM 到,可以直入!

> 边炉料食落系平价货仔
> 长脚蟹非常唔掂,轻飘飘 (不过几廿蚊就算啦 )
> 中式点心剩系试咗小笼包,皮好厚......

> 青口相比下都叫还可以
> 寿司饭少