2022-08-07
星期日放假,入去东涌行吓揸车去到东荟城揾嘢食,见到呢一间嘢食卖相好似几好就入咗去试下🙊入到去地方都几宽阔,轮椅进出方便去到食物方面首先我哋叫咗一个芥末鸭掌-冷盘酸酸地开胃前菜,都真系几好食👍🏻之后再叫咗一个小食,蜜汁芋丝,口感脆口都几好食不过要趁热食,如果唔系麦芽糖溶了痴住难夹🥲去到主菜叫咗半只片皮鸭👍🏻厨师喺你旁边面前切,可以影吓相打下卡😍到上菜嘅时候,侍应建议近头部比较肥可以点糖食,鸭身点芥末食,有八宝盒,新派配搭,饼皮薄,芥末酱冇咁肥腻之后叫咗一个松茸素佛跳墙,但味道一般,青梅小排骨,中规中矩既酸甜排骨,海皇脆米泡饭,要热食,味道都可以最后叫咗一个杨枝甘露不过真系太甜🙈新派装潢坐得舒服,4人午市套餐$688, 埋单共$800左右. 食物中规中矩,服务都可以味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务: ⭐️⭐️⭐️⭐️价钱: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
入到去地方都几宽阔,轮椅进出方便
去到食物方面
首先我哋叫咗一个芥末鸭掌-冷盘
酸酸地开胃前菜,都真系几好食👍🏻
去到主菜叫咗半只片皮鸭👍🏻
厨师喺你旁边面前切,可以影吓相打下卡😍
最后叫咗一个杨枝甘露不过真系太甜🙈
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️