餐厅: 香格里拉米線專門店
资讯:

2023-03-23 733 浏览
尼间米线专门店系米线关注组入边嘅排名都好高嫁,所以今次特登黎试下!原来佢有两层,所以都唔使排队,一去到就即刻有位,我地叫左一碗萝卜、鸡肉酸辣汤三小,另一碗系豆卜、鲜竹虾春卷沙嗲汤bb辣,另外仲叫咗啲串烧,包括有蒙古大汗烤猪腿($48),牛柳串烧($18)米线都系偏软,酸辣汤个碗既鸡肉都大件,而且好嫩滑、萝卜唔算好入味,但系酸菜太酸🫣🫣沙嗲汤反而都有惊喜,但系两个汤底都好似李锦记既火锅汤底甘haha,鲜竹卷炸左都好脆,而且豆卜好吸汤,豆味重,食落去软绵绵,好食!!串烧都几特别,猪腿食落去好满足,一食落去热辣辣,而且唔硬,相对就系猪度落好多调味,上面有好多孜然粉!!牛肉串烧都几好食,食落去都好易咬开😌😌仲有汁可以点下,所以一d都唔干!!价钱唔贵,得闲都可以试下