餐厅: 沙嗲軒 (香港黃金海岸酒店)
资讯:

2024-10-30 97 浏览
我哋一行六人嗌咗两𠮶新加坡尝味二人套装,再加咗一只海南鸡,人均消费大约$300,用酒店嚟计性价比都算高🤔 除咗一个员工服务质素差同埋冇礼貌扣咗分之前,其他员工都好nice🥰 二人餐嘅头盘系黄金脆鱼皮、沙嗲猪肉及鸡肉串,佢𠮶沙嗲酱先系重点😋 主菜可以以拣椰香咖哩牛腩配印度千层油酥饼或者招牌海南鸡饭🤔 我哋因为叫咗一只鸡所以两份都拣咗咖哩牛腩,特别出色嘅系佢𠮶油酥饼,食落唔会觉得油,加埋咖哩汁系出色嘅,不过牛腩就略嫌太瘦🤔胡椒虾 - 一碟有4只,都高质,食完一只会继续想食🥰蒜蓉咸鱼炒芥兰 - 正常发辉班兰蛋糕伴云呢拿雪糕 - 甜品嚟讲有啲失色海南鸡全只$528,好贴心咁分开咗两碟,不过不失,用卖点嚟睇唔算特别🤔 但好食嘅🤔整体嚟讲,因为佢系酒店入面嘅餐厅就性价比高,但如果只用食物计就未达标🤔

胡椒虾 - 一碟有4只,都高质,食完一只会继续想食🥰

蒜蓉咸鱼炒芥兰 - 正常发辉