2010-04-18 4 浏览
路过大角咀完全唔知食咩好行过被LEE个米通吸引住又配埋鱼汤添~~~所以就入去一试啦!!!鱼腐米通, 单拼, 味道唔错O既, 个鱼腐都好有咬口, 好鲜味~~~ 米通都好好味, 因为我实在好钟意食米线、通粉LEE类o既食物!!! 不过略嫌鱼汤唔够鲜味, 虽然都知道佢用足料, 而且冇加味精, 不过始终欠少少鱼o既鲜甜味...大杂米通, 大大碗, 咩配料都有, 而且好得意地d配料系另上嫁, 哈哈...其实lee度d配料都系一般食车仔面o既配料, 所以lee个大杂就有哂最基本o既车仔面配料啦~~~ 如果谂唔到食咩配料, 一碗就搅掂哂overall average comment!!! 因为d鱼汤就系差少少, 虽然我食完碗鱼腐米通都将d汤饮哂, 不过可以做得更好!!!
路过大角咀完全唔知食咩好
行过被LEE个米通吸引住又配埋鱼汤添~~~

所以就入去一试啦!!!

如果谂唔到食咩配料, 一碗就搅掂哂

鱼腐米通!!!
大杂米通~~~
CLOSE UP =)
MENU
2010-04-06
鱼腐米通!!!
大杂米通~~~
CLOSE UP =)
MENU