姨姨生日,一同住喺黄大仙区既我地除左酒楼都想揾下其他野食下😊打黎book 位时,有两个时间选择:6:30/8:30我地拣左6:30,一行7人去食😋去到既时候,安排我地坐左在起角落位既房仔,好有自成一角既感觉😙由于懒惰的关系,见到佢有个set餐牌for4-6人用,于时决定点一个,而$688 餐有以下食物:1️⃣柚子沙律👍🏻👍🏻👍🏻 - 系好食既,不过我地叫左少辣,都仲系劲辣😛2️⃣海南鸡👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 - 好食,滑滑鸡肉,附上三款酱料俾你拣住点3️⃣ 冬荫公 - 七个人分都绝对够分,汤入面俾左数只虾俾我地,眼见都几足料,同都够辣4️⃣马拉盏炒芥兰 - 不过不失,呢款算叫无咁辣4️⃣蒸鲈鱼 - 家人都表示呢条鱼就麻麻地,无乜鱼味,同条鱼唔够新鲜,不过用个炉兴住俾我地食keep 住条鱼热辣辣,系有诚意既👍🏻5️⃣ 泰式金边粉 - 呢个去到必食应该都系无得输架喇~ 近乎系泰国菜必吃7️⃣ 泰式甜品 - 跟餐仲有糕点👍🏻👍🏻👍🏻8️⃣同芒果糯米饭👍🏻👍🏻👍🏻 - 都系不过不失咁啦~💡跟餐点泰式饮品买一送一,以及啤酒半价- - - - - - - - - -以上都系跟餐有既- - - - - - - - - -下面既系我地
打黎book 位时,有两个时间选择:6:30/8:30

鲈鱼
金边粉
7️⃣ 泰式甜品 - 跟餐仲有糕点👍🏻👍🏻👍🏻
泰式甜品
8️⃣同芒果糯米饭👍🏻👍🏻👍🏻 - 都系不过不失咁啦~
芒果糯米饭

💡跟餐点泰式饮品买一送一,以及啤酒半价

下面既系我地再另外散叫:
⏺生菜包 - 很辣很辣,叫左少辣都😛😛
生菜包

⏺ 青咖啡牛腩 - 好食😋 但点左先知原来完全无饭跟,所以我地点多左个印度薄饼再加多个碗白饭🍚
咖哩牛腩

⏺印度薄饼 - 有两块,少少的
印度薄饼

💡非常饱的一餐,很满足,喺黄大仙商场入面食到比预期中的水准系要高既泰国菜😋👍🏻
家人都很满意!😄
埋单total $998