2019-02-13
1.🍴吉列猪扒面 🐖🍜37 蚊呢间台湾面上网 search好似有几间分店, 平时多经荃湾都冇试 今日谂住求其食个 tea就入左去, 餐牌都几多茶餐可以选。 都系30 零40 蚊 仲会有得拣台 or港式特饮 热唔洗加钱 都算系甘 讲番野食😂佢个猪扒系另上 外面炸得几脆 但吉列粉唔算多 🐖 胜在刚炸起 热辣辣 点 d冻沙律酱唔错 . 佢个粗面好得意 同乌冬好似 爽口 比较多米香🍜 佢个汤底我几欣赏既 因为食得出冇乜味精 肉燥都几香浓 捞埋粗面ok🐖 我自己钟意加 d豆板酱 调味都唔错🌶2. 送既热饮 珍珠奶茶 个茶够香滑🥛 珍珠好弹牙 烟靭 唔错Score 平均分 <6.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#台湾面荃湾青山公路185 至187 号荃胜大厦地mya1 号铺~~~~~~~~~~~~
1.🍴吉列猪扒面 🐖🍜37 蚊
Score 平均分 <6.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#台湾面
荃湾青山公路185 至187 号荃胜大厦地mya1 号铺
~~~~~~~~~~~~