2022-05-31
今日同同事嚟到MegaBox食午餐🥣好耐冇食日本嘢,一于又试吓呢一间呢间都坐得几舒服 佢系一个回转寿司枱 然后有卡位喺中间 用电脑Apps落单 拣好咗之后就喺输送带送俾你 够晒方便 私隐度一流!我同同事分别叫咗两个寿司丼午餐 两个小食 同埋粒粒蟹子沙律🥗小食要咗味付螺肉 味付八爪鱼 每样只系加$10,都几平!螺肉同八爪鱼🐙够冻,又够咬口,从为前菜相当不错!粒粒蟹子沙律,其实都几大份,青瓜爽脆,配上沙律酱蟹子同蟹柳丝,冇得输嘅组合!每个午餐均送上是日沙律同啲面豉汤~好快啲嘢就送咗上嚟~角切鱼生丼 有玉子、三文鱼、吞拿鱼、希灵鱼等等,再配上极多蟹子,朋友话够新鲜同厚切,好好食😋至于我叫既火炙刺身丼 有皇帝蟹柳捧丶厚切带子丶左口鱼边丶三文鱼子等等因为用上火炙,逼到啲油香出嚟,口感十足,正!最后见到M字牌雪糕 🍦 加$12就可以享受😎,一定要叫啦! 非常满足又消暑嘅一个中午~
好耐冇食日本嘢,一于又试吓呢一间
小食要咗味付螺肉 味付八爪鱼 每样只系加$10,都几平!
螺肉同八爪鱼🐙够冻,又够咬口,从为前菜相当不错!
每个午餐均送上是日沙律同啲面豉汤~
好快啲嘢就送咗上嚟~
因为用上火炙,逼到啲油香出嚟,口感十足,正!