2016-09-05 3315 浏览
星期六, 总是怪怪哋...食完个早餐就太饱而食唔到午餐. 所以行吓行吓就变咗食下午茶😅今天终于记得黎呢间, 成日系呢头食完晚饭路经呢度就先醒起想试呢间! 在门口就知度有咩食, 开头只见平时嘅menu表咗系门口, 跟住有个好友善嘅侍应拎住另一张menu走出黎, 睇一睇系Tea set, 望一望, 啱食, 再望多望𥚃面环境都舒服, 便行了入去, 好好彩有枱𥦬口位刚走, 正! 我俩都系未好饿, 所以都无㨂意粉, 拣咗我一向都爱嘅喇沙, 另外就叫了公司三文治, Tea set 不用加钱都可以拣 latte or cappuccino, 感觉多好! 不过我今早早餐已经饮咗咖啡, 所以就由女友享受呢个福利! 有嘢食! 好香, 好味, 啲海鲜都唔错, 碗仔细细都有两只蚬仔, 一只虾, 鱿鱼, 鱼旦豆卜, 但味道就未去到正宗超好味嘅Laksa😛女友杯Cappuccino 到喇, 靓! 香!公治到, 呢个好味呀! 用我喜爱嘅麦包, 用料靓, 钟意😋食完仲可坐吓倾吓计, 好休闲😌🎶🎶后记, 如果音乐可以细少少仲好, 因我俩已坐在最出窗口旁嘅位都听到音乐好大声, 但我哋个位都OK. 仲有, 无加一!

餐饮-  cappuccino
Seafood  Laksa (Tea set with drink)
女友杯Cappuccino 到喇, 靓! 香!

公治到, 呢个好味呀! 用我喜爱嘅麦包, 用料靓, 钟意😋
Club-sandwiches  with  French  Fries (tea set with drink)
食完仲可坐吓倾吓计, 好休闲😌🎶🎶

仲有, 无加一! 但唔知系咪只限茶餐😛。唔紧要, 会再来! 😉
2016-09-03
$76.5 (下午茶)