2018-11-19 338 浏览
#LuBie大埔🥯蜜糖芥末猪扒包(🤤:7/10)个包系焗过先既 所以带微温而且令个包既外皮变得脆左,猪扒煎过 煎得岩岩好令肉质唔会好鞋 肉质几嫩几Juicy,底部有蕃茄同生菜丝 加埋个蜜糖芥末酱 甜甜地,整体感觉几清新 味道唔错 份量唔会太过多 做下午茶几fit。🔽🥤红豆冰(🤤:5/10)红豆冰唔够甜 饮落似系炼奶冲水但就唔够多奶既味道,红豆都煮得够时间 唔会有太多一粒粒未煮够既情况,冰粒都正常 唔会俾太多影响味道。📍珞桐冰室📍大埔宝湖道3号宝湖道街市p2铺#hkig#hkfood#foodpics#foodblogger#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#foodseekerlu_bie#吃货#相机食先#美食#香港美食#大埔美食#食好西#珞桐冰室#红豆冰#蜜糖芥末猪扒包
#LuBie大埔

🥯蜜糖芥末猪扒包(🤤:7/10)
🔽
🥤红豆冰(🤤:5/10)

📍珞桐冰室
📍大埔宝湖道3号宝湖道街市p2铺