2019-12-25
首先要赞赞店员服务态度不错的. 当晚叫左两个小食,同一客晚餐客饭首先讲讲个客饭, 44蚊有汤有热饮味道一般,章鱼粒寥寥可数,鸡肉都几滑陕西肉夹膜,$38饼皮同我自己有次系红磡食的肉夹膜唔同,老爷冰室的似面包皮,软淋淋的,而我上次系红磡食的饼皮比较似馒头,软熟的口感而且老爷冰室的是热辣辣即食,但有D部分都系太干太硬至于馅料方面,老爷冰室的肉馅系爆多的,好足料,不过佢调味方面都好重手,在加上咁多馅,所以成个肉夹膜系太咸。而且要三十几蚊就偏贵原味波波冰镇奶茶,要加14蚊,一般冻奶茶味, 只系个样特别D,性价比不高最后有加多左个虾胶多士,虽然无影相,但呢个系成餐最好食,性价比最高的一个虾胶多士虽然系炸的,但不会太油,而佢既虾胶打得好弹牙,而且虾胶的份量不会太少,并能平均地涂在多士的中间,因此唔会令有D位咩料都无。
当晚叫左两个小食,同一客晚餐客饭
首先讲讲个客饭, 44蚊有汤有热饮
章鱼蒸鸡饭
味道一般,章鱼粒寥寥可数,鸡肉都几滑
陕西肉夹膜,$38
而且老爷冰室的是热辣辣即食,但有D部分都系太干太硬