2024-05-06 1906 浏览
由于要等候攞passport,见有个半钟,就去左附近揾野食。第一次黎呢到咋~进入前,会比你选择香薰味既消毒喷雾,消毒双手,好特别。我地一行3人,叫左烟三文鱼 egg benedict,甲罗烧意粉同芝士黑松露意大利饭。试左佢个蘑菇汤,好足料呀3样野,最好味都系egg Benedict(难怪见好多人order) ,饭同意粉都好饱肚。特别系意粉,好似有蛋黄一齐整,食少少已经好足够。食完主菜,梗系想食甜品啦~朱古力奶系小朋友既,唔计算呢个朱古力mossy ,唔甜好浓朱古力味,唔错呢个系好有惊喜,因为好靓呀。几粒爆粟,有个小小既心太软,唔甜,好正,中间系nuts 同士多啤梨干,好特别,好开胃,主角系焦糖炖蛋,焦糖好脆,蛋好滑,超好味。整体食物唔错,唔算贵。但服务真的有待改善。

磨菇汤

smoke salmon egg Benedict

甲罗烧意大利面

芝士意大利饭

食完主菜,梗系想食甜品啦~
朱古力奶系小朋友既,唔计算

朱古力奶

呢个朱古力mossy ,唔甜好浓朱古力味,唔错
甜品

2024-04-06