2017-10-28 813 浏览
话说以前JP cinema 上面徧小餐厅,就算有都未必啱食🤦🏻‍♀️最近见佢装修完就试试有咩食先~Zakka 外表超文青路线,座位多亦好阔,最啱成班朋友一齐食。Menu 食物选择亦不少,意粉, pizza,咖哩饭都有,当然唔少得甜品la! 今次我就order 左,香草忌廉三文鱼意粉。认真这意粉绝对比得上出面个D专食意粉既餐厅!简直系creamy 到最高点,这个必食! 好味系因为我认为一碟意粉,特别系白汁/忌廉汁一定要多汁先好味;虽然个两片三文鱼唔系好够味,但好彩有忌廉汁加返D分。脆炸单骨鸡翼都系个不错既选择,跟鸡翼上既那个酱(蜂蜜丘比酱),食落超强配搭。鸡翼炸得唔会过火,肉仲好鲜嫩。炸鱼柳汉堡薯条亦不错,重点都系个黑松露酱好味。到甜品,我叫左2款。有时下最hit 既梳乎厘😍同草苺芭菲🍓。梳乎厘要食👍🏻即叫即整,热烘烘,又soft 超好味。草莓芭菲就可以不试,不过为foodie photo 可以既🤔总括不错既餐厅,最啱年青人。除了因为座位多,还有因为点餐系要自己出去counter 点ga 🙈(大家可以AA制又得)counter 接受八达通,credit card ,apple pay 同c

香草忌廉三文鱼意粉

脆炸单骨鸡翼

炸鱼柳汉堡薯条

梳乎厘

总括不错既餐厅,最啱年青人。除了因为座位多,还有因为点餐系要自己出去counter 点ga 🙈(大家可以AA制又得)counter 接受八达通,credit card ,apple pay 同cash 都为都市人著想。另外记得,点餐后餐具系自助所以餐厅无加10% 👍🏻
紫薯latte
香草忌廉三文鱼意粉