2017-03-19 69 浏览
朋友介绍九龙城有间泰国餐厅几唔错,但系唔记得叫咩名,好似有个鳄鱼logo。上openrice一search就揾到有间叫做鳄鱼泰国餐厅。于是今日就同一个frd去试下。尼间餐厅唔错太难揾,喺富豪东方酒店巴士站行十几分钟就到,去到就可以揾到好明显嘅鳄鱼logo。入边环境唔错,俾人感觉好干净好舒服。仲有一幅好复古嘅鳄鱼挂画,唔怪得叫做鳄鱼泰国餐厅。因为只有我同frd两个人,揾位唔难。我哋点咗3个𩠌。第一个𩠌系前菜泰国串烧。烧的啱啱好,好嫩好香。之后我哋点咗椰青焗饭。分量真系好足,而且好香椰汁味,入面d椰肉好滑。 最后我哋点咗椰青做饭后甜品。好清新。虽然𩠌唔多,但系都几饱,价钱都唔贵,最紧要系味道唔错,值得来试下。推荐。

最后我哋点咗椰青做饭后甜品。好清新。
2017-03-18