2020-05-22 736 浏览
放工行到依间餐厅,因为疫情关系而有1.5米依个情况出现,附近出名既铺头都好多人排队,感觉仲要等好耐添,咁所以我就再行入到d见到依间冇乜人既餐厅入去试下,肚饿叫左个皇牌什排,肚饿叫依个通常都冇死,因为通常依d份量都好多,咁就试下好唔好食。皇牌什排 - $98 (可配饭,意粉,薯角),入面有鸡排,猪排,鸡肉肠同烟肉。酱汁就冇得拣,只有黑椒汁。我觉得鸡排比较"鞋身"少少,如果唔系肚饿其实块鸡排都真系唔系咁好食,猪排就唔错,比较好入口,捞埋黑椒汁更好,鸡肉肠都一般般,咬落去冇乜汁,比较干身,至于烟肉味道都浓,一般水准。如果系肚饿而唔系好介意食物质素,我觉得可以去下,都系普通茶餐厅水准,但价钱比较贵左少少。
2020-04-18