招聘中
月薪
$20,800
月薪
2018-11-29 450 浏览
去supersandwish食嘢已经系几年前嘅时,如果唔系周围排哂长龙,今日都唔会嚟。一望之下,见有公治亦系小弟最爱之物,当然要叫嚟食,放且价钱亦系最excellent之选。之前见其他食评话supersandwish唔掂,都打定底。心念是但啦,食饱就算。叫咗唔记得系Oliver Club定唛唛Club Sandwish. 咬落先知有料到,有少少𤎖底,因为外卖已经冧冧哋,即场食,可能更好。料多,肉菜比例适中。完全unexpected,食完放工都未肚饿,味道ok,唔会太多蛋黄酱,好似食过麦记鱼饱,得啲酱汁味。如果只食三文治,Supersandwish仍然喺名单有一席位。如果呢间同Shake Shack唔知有冇写错名,我拣Super,最少健康啲。

club sandwish
clubsandwish