2010-08-24
一去到这儿.. 系自己找位的.. 无带位.. 幸好都有位坐!!点了一个芝士蛋包咖喱饭 + 芝士 + 一杯免费百事可乐(student)等了三分钟就有waitor送来.. 卖相好令.. 黄黄的蛋 + 啡色的咖喱汁 + 红红的茄汁!!还很香的芝士味呢~ 可能系我加多左一块芝士吧芝士系热腾腾的白珍珠饭同蛋包间溶著.. 拌著唔过辣但香口的咖喱汁真的很好吃.. 大家可以试试加块芝士.. 只是$3(我偷睇到系法国总统牌芝士.. 不是杂o麦牌子)到饭啦.. 很软熟.. 很绵.. 不错!!而咖喱汁呢.................. 店员讲明系唔辣gei!! 但唔辣得黎又系几香.. 下次会叫多汁先!!overall黎讲.. 咁gei价钱已经好好.. 又无加一!! 当然跟上百元的专门店无得比.. 系学生精选
还很香的芝士味呢~ 可能系我加多左一块芝士吧
到饭啦.. 很软熟.. 很绵.. 不错!!