2011-08-05 305 浏览
今日第一次去试明将见系饿饿地又平就去服务生态度真系差到无朋友 讲野大声串到不得了咁我地系成大班人去 要等系明既但好奇怪我地拎飞系8X号 足足等左成个钟甚至系佢嗌到100号我地都仲未入得咁 我地就谂:系咪佢地唔够位呀?一系我地问下可唔可以一张卡枱再自己加D櫈?(事后谂:佢一早无大枱就咪落单叫人等啦!) 之后去问个服务生 佢就串串贡话:依家系无枱又无櫈㖞(但明明有一张空卡枱 而且空左一阵) 咁算啦过一阵佢先话:一系分开两批食啰 咁我地问:ER..近唔..<<<仲未讲完个服务生就话:好远GA WOR!7个人逼住坐4人位 咁仲有2个人无位坐 叫佢拎张櫈 <个服务生就粗声粗气话:够未呀>最后大家逼埋系张枱食!要坐系出面既人拎sushi平心而论,旺角分店既寿司系好过其他名将分店,始终 $49.6你无可能要求有天堂级享受ge..d soshi 都吾错 $49.6算系甘啦我d朋友就叫左几碟三文鱼寿司佢地话三文鱼寿司唔会太腥饭亦唔系好酸但缺点就系三文鱼太薄而我呢就最钟意食八爪鱼寿司同馒鱼寿司八爪鱼寿司d汁都吾错架,而馒鱼寿司就系我首选!d饭有少少奇怪!听d fr
今日第一次去试明将见系饿饿地又平就去
服务生态度真系差到无朋友
讲野大声串到不得了
咁我地系成大班人去 要等系明既
但好奇怪我地拎飞系8X号

足足等左成个钟甚至系佢嗌到100号我地都仲未入得咁

(事后谂:佢一早无大枱就咪落单叫人等啦!)
之后去问个服务生
咁算啦
最后大家逼埋系张枱食!
要坐系出面既人拎sushi

平心而论,
旺角分店既寿司系好过其他名将分店,
始终 $49.6你无可能要求有天堂级享受ge..
d soshi 都吾错 $49.6算系甘啦
我d朋友就叫左几碟三文鱼寿司
佢地话三文鱼寿司唔会太腥饭亦唔系好酸
但缺点就系三文鱼太薄
而我呢就最钟意食八爪鱼寿司同馒鱼寿司
八爪鱼寿司d汁都吾错架,
而馒鱼寿司就系我首选!
d饭有少少奇怪!

听d friend讲甜蛋寿司吾错,
但拎返黎得几碟 无机会食
因为d寿司比人抢哂