2014-09-02
开学第一日 第二次泥lee间小型cafe食 4个人嗌左一个二人套餐: 大慨系有一个面包碎蔬菜蛋沙律+黑椒意粉+菠萝cheesePizza(包2杯饮品:是日果纤x2)---首先个沙律都几大下 主要都系一d沙律菜 上面有只温泉蛋 只蛋5系话特别好味 但系会令个沙律冇咁dry 有薯仔 比较硬身 香脆ga面包碎 仲有提子亁~令都个沙律甜甜地 整体泥讲都几好味几fresh 5系好多沙律酱个d 所以5会食到好饱---黑椒意粉:黑椒味都够 系个歺ge比例5多 系d意粉干左d---菠萝cheesePizza:啱啱好4片 薄批好脆 芝士系可以拉出泥 几正其实lee个set好似仲有个蕃茄xx饭:好似risotto咁 几好味 仲有蒜蓉包and salad(是日果纤我冇饮 d fd几like 系芒果味)另外仲嗌多个lunchSet蕃茄肠仔粟米意粉:普通味 冇咩特别 包埋salad同蒜蓉包蒜蓉包 d fd话好味 5会话好干 饮品个fd饮蜜桃汁 佢话好味总结:你要求5太高ga 其实好抵食!又几好味 都食得几饱!
(是日果纤我冇饮 d fd几like 系芒果味)
总结:你要求5太高ga 其实好抵食!又几好味 都食得几饱!
题外话/补充资料:
张枱几细 大d会方便多d人