2006-03-20 1 浏览
琴晚sat女友打通宵牌,而我就同朋友打通宵winning eleven, 搞到sun 早上9点几先返到屋企,之后训到晚上7点几,起身紧系揾野食啦,我同女友目标1致,去荷里活广场食dinner,我想食据扒本来打算试下去礼宾餐厅,女友话想食dinning room 因为想佢试下面包芝土焗田螺,又可以据扒,之后我地排队等位等左5分钟左右入到去d座位环境好舒服,我点左蜜糖猪肋骨皇配意粉,so皮白汤,炸软脚蟹沙津,而女友就点左肉眼扒配薯菜烧汁,面包芝土焗田螺,红汤o先黎个红汤,好好饮好有番茄味,餐包系细细个四四方方蒜蓉包好正软硬适中,又够蒜味, 之后炸软脚蟹沙津呢个普通d, 面包芝土焗田螺-好够芝士味不过汁比较少可能比面包吸晒都不俗,蜜糖猪肋骨皇配意粉-哗!d肉又软又多肉汁足足有9条骨,计起上黎每条骨9.8 到肉眼扒配薯菜烧汁-唔错!不过7成熟都算生左d 最后甜品系朱古力批够味唔系好甜,我女友赞到佢....不过做野d人都几唔得叫佢拎d野黎用,次次都要叫2次先有,整体都几好会再去
琴晚sat女友打通宵牌,而我就同朋友打通宵
winning eleven,
叫佢拎d野黎用,次次都要叫2次先有,整体都几好会再去