2019-03-15
今日去中环casting💪🏻于是就去朋友介绍嘅 @5019premiumfactoryhk ✨佢话呢度嘅和牛汉堡超正💯所以我就试左最热卖嘅5019 BLT burger😍食开Burger都知BLT系代表有烟肉(Bacon)、生菜(Lettuce)、蕃茄(Tomato)🤤而5019 Premium Factory嘅BLT burger除左有呢3种材料,仲有烧洋葱丝、腌红萝卜丝、蛋同埋和牛汉堡扒😍睇下个汉堡几厚❗️我都系第一次食咁大个嘅汉堡😳个口掹到最大都咬唔晒成个😂仲食到块面都有酱,但我食得好开心🥳即使有咁多丰富嘅食材,和牛嘅味都仲好出👍🏻而且配搭左类似BBQ sauce嘅酱,提升左整个burger嘅味道层次。另外仲可以加钱配薯条、沙律或者饮品✨薯条🍟系粗薯条,而且外脆内软,份量多到我好肚饿但都食剩🙈沙律菜🥗好新鲜,好少食burger嘅地方有沙律食,觉得好贴心💓感觉食快餐都可以好健康💪🏻.餐厅地点亦方便易揾,系喺大家成日去打卡嘅嘉咸街阶梯壁画行上啲☺️影完靓相打完卡行上去就可以食好野医肚💓
今日去中环casting💪🏻
佢话呢度嘅和牛汉堡超正💯