2008-02-05 48 浏览
去咁多邊爐店, 我自己認為最去唔過就係呢間...因為本來想試既火鍋店執左, 同男友係街行行下見好多人上去, 自己又唔知去邊食好, 所以就上去試下, 7:30去到, 門口個姐姐話9:30要交枱 ,之後等左1個字左右就比枱 我, 見到張枱 好寬, 男友坐對面, 講野好似要鬧交咁, 之後送左碟小食, 侍應放低就走人, 冇講係d 咩黎, Order紙只SHOW食物, 冇SHOW價錢, 價錢要自己問侍應拎MEAN, 感覺個生意手法唔係太好!!食物冇咩選擇, 冇本地牛運到, 迫左要叫和牛(男友開始幾粒話可以, 但底下O個d 牛粒唔掂!)湯底: 唔得!!好淡!!, 豪: 夠大隻, 但得3隻($60), 和牛片要$228/碟, 太貴!!冇叫, 轉叫碟和牛粒: 數量可以($138)味道唔清楚,男友話OK!!黑豬片:數量OK, 但只係一般貸式, 仲有叫其實野, 但已經記唔食過咩, 因為真係冇咩代表作, 又叫左渣梨汁, 勁甜!!但好大渣($60), 2個人去既話, 叫2杯OK, 唔洗叫1!!總結: 唔知食過咩, 冇選擇, 款式太少, 食物質數一般, 價錢偏貴, 咁既價錢可以食得好d , 唯一可讚, 环境裝修
去咁多邊爐店, 我自己認為最去唔過就係呢間...
總結: 唔知食過咩, 冇選擇, 款式太少, 食物質數一般, 價錢偏貴, 咁既價錢可以食得好d , 唯一可讚, 环境裝修OK, 但如果只係食环境既話, 唔需要去呢度!!個人認為环境!!