2022-08-07
#ILove戟 #sorriso_东区-佢以前喺太安楼开铺𠮶阵已经好留意呢间铺😀,𠮶阵剩系识食佢啲雪糕班戟,冇留意焦糖炖蛋🥧【焦糖炖蛋雪糕班戟】 $32 (9.2/10)呢个上次嚟食𠮶阵已经卖哂,今次顺利买到,店主话雪糕多数啲人会拣海盐或者豆腐,咁我就拣左豆腐雪糕🍦,焦糖炖蛋唔会好甜,咬落焦糖𠮶下口感真系劲jeng,超好食,同个豆腐雪糕劲夹,系我食过最好食嘅班戟🫔【OREO雪糕班戟】 $26 (8.6/10)雪糕拣左朱古力,叫呢个嘅原因系因为焦糖炖蛋卖哂😭,但真系好好食,呢个佢会比真嘅oreo,同个雪糕夹埋劲jeng#sorriso_筲箕湾 #sorriso_港岛-📍【I Love 戟 - 班戟专门店】筲箕湾东大街76号地下C号舖🕑Mon to Sun 13:30~21:30; -#foodie #foodiehk #hkeats #黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #日常生活 #不专业食评 #打卡 #相机食先 #黄店地图 #食好西 #食评 #852foodie #吃货 #yellowshop #foodstagram #foodphotography #筲箕湾黄店 #港岛黄店
🥧【焦糖炖蛋雪糕班戟】 $32 (9.2/10)
🫔【OREO雪糕班戟】 $26 (8.6/10)
#sorriso_筲箕湾 #sorriso_港岛
📍【I Love 戟 - 班戟专门店】