2022-12-07
好耐冇饮nuttea 经过旺中 醒起1楼有间nuttea🌰就即刻上去饮啦😬 睇左menu 醒起早2日睇到nuttea ig讲过话有几款饮品就嚟下架啦☹️ 话叫大家要快啲把握机会去饮啦~ 咁今次我哋好快就拣左饮咩啦😗 焙香坚果奶盖乌龙茶 $45咁我就拣轻呢杯啦 睇ig果阵知佢就嚟冇就已经好想饮多次啦 焙茶味好香 奶盖打得好幼滑同埋好挺身👍🏻 今次拣左无糖少冰 乌龙茶味浓 唔使加糖就咁饮都好味就系因为佢个奶盖打得好挺身 所以真系要用只羹不来食😌 一啖一啖既奶盖真系满满既幸福感呀🥰 家姐就拣左呢杯缤纷火龙果奶盖茶 $40咁佢就拣左无糖啦 咁佢既火龙果真系原汁原味 真正嘅火龙果味 同埋都有少少火龙果肉可以食下👍🏻 奶盖都系打得幼滑挺身 原味奶盖都好好味呀🤗 最后仲见到呢个哈密瓜坚果奶盖做紧优惠价$34咋好抵呀🤓整体来讲 Nuttea🌰用坚果做既奶盖健康又好味 啖啖奶盖系幸福嘅感觉😌 饮下食下都有饱肚感 作为下午茶都系一个唔错既选择👍🏻 世一坚果奶盖 一定会再黎😋
咁今次我哋好快就拣左饮咩啦😗
焙香坚果奶盖乌龙茶 $45