2022-09-30 748 浏览
猪软骨🍖无论系配饭定系乌冬都冇得输💯 猪软骨大大旧,煮到好腍,入口即融,肉厚身超嫩多汁仲好入味👍🏻 满满骨胶原,加上甜甜豉油,同猪软骨系绝配,而且好送饭😝绝对不能错过!🍛猪软骨野菜咖喱饭 $69饭会配野菜(翠玉瓜🥒、萝卜🥕、椰菜🥦、薯仔🥔、豆角),野菜爽口😆,饭唔系普通白饭而系番薯南瓜生姜饭配日式甜咖喱汁😝🍜猪软骨咖喱乌冬$74汤底浓味,系甜咖喱汁,咖喱汁满满捞乌冬一流😋乌冬弹牙有咬口,仲好挂汁,加上有溏心蛋🥚呢个组合唔会错👍🏻,乌冬同样会配粟米粒🌽同椰菜🥦,如果怕咖喱汁太腻,可以拣溏心蛋猪软骨乌冬😉🍚猪软骨定食$66饭配沙律🥗,沙律开胃😆,饭面会有几粒芝麻,猪软骨定食会比野菜咖喱饭少啲汁,感觉冇咁Heavy😉🍜溏心蛋肥牛乌冬$69肥牛薄片烟韧唔肥👍🏻份量多,有好多片,汤唔会好浓味,清甜多葱,一样会有椰菜同萝卜丝,乌冬弹牙,而且都会有溏心蛋🥚😆✨佢啲猪软骨出哂名好食,绝对称得上世一👍🏻一直人气高企,每次食都大排长龙,不论系外卖定堂食都好受欢迎,餐厅日式木系设计,主张健康饮食,每款主食都多菜又多肉,份量大,而且包一碗萝卜汤同一杯焙茶
猪软骨咖喱乌冬

🍛猪软骨野菜咖喱饭 $69