2023-08-24
未去 Return Coffee 帮衬之前最深刻嘅印象就系佢哋个九宫格menu。周末 menu同平日有啲唔同,不过佢既食物选择绝对可以满足到周末一餐当两餐chill一chill既感觉。汉堡控既我叫左日本和牛煎蛋竹炭堡配薯角 ($140)呢个我可以形容为世一 burger!比burger专门店还要好食。无论牛肉香, 肉汁, juicy都系一绝。酱汁食到系类似柠檬加沙律酱清新既感觉,食完系满足而不漏。Espresso Martini ($78)啡酒之前饮过Irish coffee, 𠮶款系热饮。大热天时想饮杯清爽啡酒,呢度既 Espresso Martini系你既选择。酒好劲,我估佢系跟传统真落vodka,饮得好爽但上脑好快,啡味浓,系好好饮。至于帕尼尼蟹肉蛋沙律($95)就正常发挥,系好味既。而 Return Refreshing Black ($51) 系柚子梳打咖啡,呢杯好多咖啡店都有,味道都系𠮶只啦。
汉堡控既我叫左日本和牛煎蛋竹炭堡配薯角 ($140)
Espresso Martini ($78)