2023-09-05 46 浏览
Burgeroom 装修环境舒适,地理位置优越,非常适合gathering 或者happy hour☺️今日和朋友黎食lunch,叫了二个lunch set,Portobello Cheese Burger(Combo)& Portobello Hoki Fish Burger 连薯条及梳打。我自己𠮶份炸鱼burger,鱼块炸粉十分薄、鱼肉厚身又好实净,唔会因为份鱼肉厚而竹签一拮落去时就散开,证明佢本身嘅quality都十分之好,我觉得就算拆开食,唔当系一个汉堡包嘅馅,单独一份Fish & chips都系十分高质!Burgeroom个包好厚身好fluffy,咬落去十分之有层次。朋友𠮶个大蘑菇牛肉汉堡包,牛肉很好味,吃落口时不单Juicy 而且吃得出肉一粒粒,而唔系完全的切碎的免治肉嘅感觉食了几次burgeroom 水准都是穏定发挥!

食了几次burgeroom 水准都是穏定发挥!