2024-03-08
炸米饼配薄饼汁米饼系一个个圆形既脆球,中间放佐豆蓉,食法系先拎起米饼,再倒啲汁落去,一啖放入口🤭香辣酥脆,口感丰富,而且亦有两款酱料可以加埋一齐食,一个系甜辣酱,一个系薄荷酱,好开胃🤓镬仔羊肉羊肉用炆煮既方法,羊味香浓,羊骚味岩岩好,肉质几腍🤤同洋葱,薯仔,红萝卜一齐去炆,咖哩酱好香,炆煮得好入味,比较辣既一款咖哩,食得辣既朋友一定要试下🔥牛油鸡鸡件有几嚿,每一件都几大件,而且肉质劲滑嫩,好腍好香😋咖哩酱汁充满牛油味,椰香味好重,质地幼滑,真系大推!呢个系我食过最好食既一个牛油鸡,我地真系清晒啲咖哩汁,黎到一定要试下🤩烤饼我地叫佐蒜蓉味同芝士味,每款都有4大件,焗得好松软😚芝士味果款真系芝味十足,蒜蓉味亦好浓香,就算冻佐食都唔会觉得好饱滞,点咖哩汁黎食系最夹架🥰最后仲送佐两碗甜品俾我地,好香甜,椰奶味浓,又有啲西米杂果,为晚餐完美作结🍧仲有仲有,杯Mango Lassi超好饮,咸咸地既乳酪,质地稠身,都好香芒果味🥭🥛食物💯环境💯服务💯
镬仔羊肉
牛油鸡