餐厅: 屏山老地方
资讯:

2022-07-03 563 浏览
世一肉饼饭!!! 😭😭😭😭😭😭 远就远咗啲但系超值得!!! 每次都系外卖今次终于堂食!!! 👨🏻‍🍳📸 蒙古辣孜然羊肉煎肉饼饭 $58 ❤️‍🔥啊😭😭😭❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥每次外卖都忍唔住嗌翻佢估唔到堂食仲好食… 会食到佢外层crispy啲煎香左嘅口感孜然羊肉呢个配搭真系好屈机同埋觉得堂食冇咁辣._.唔舍得食晒佢🥲🥲🥲👨🏻‍🍳📸 六重芝士煎肉饼饭 $62 ❤️‍🔥成个肉饼都好香芝士味所有芝士都溶得好平均黐线㗎好好食😭❤️‍🔥2个人嗌2个唔同嘅饭share就唔使惊太滞🤍👨🏻‍🍳📸 新疆土乡小食鸡翼 $38正正常常冇咩特别都系肉饼饭超出色隔篱枱食榴梿煎肉饼好彩唔系好大阵味😂我谂钟意食榴梿嘅人应该会好想试吓😂之前嗌外卖食过鸡肉、松露芝士牛肝菌煎肉饼同埋麻辣羊肉煎肉饼推荐大家都可以试吓个松露!! 唔会好重口但系食到松露味道麻辣羊肉就始终唔及孜然咁惹味但都好好食🥺佢门口长期都有人等紧不过佢有两个铺位所以其实唔系真系等好耐~喺屯门元朗过咗成个复活节假期 🐣食咗几餐好嘢食 🤤🤤🤤推荐大家plan好一日行程入嚟试下佢或者好似我之前咁凑够一班人喺公司嗌外卖🥰总之要试!!!!!

👨🏻‍🍳📸 蒙古辣孜然羊肉煎肉饼饭 $58 ❤️‍🔥
啊😭😭😭❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
每次外卖都忍唔住嗌翻佢
估唔到堂食仲好食…
会食到佢外层crispy啲煎香左嘅口感
孜然羊肉呢个配搭真系好屈机
同埋觉得堂食冇咁辣._.
唔舍得食晒佢🥲🥲🥲

正正常常冇咩特别
都系肉饼饭超出色

隔篱枱食榴梿煎肉饼好彩唔系好大阵味😂
我谂钟意食榴梿嘅人应该会好想试吓😂
之前嗌外卖食过鸡肉、松露芝士牛肝菌煎肉饼同埋麻辣羊肉煎肉饼
推荐大家都可以试吓个松露!!
唔会好重口但系食到松露味道
麻辣羊肉就始终唔及孜然咁惹味但都好好食🥺

佢门口长期都有人等紧
不过佢有两个铺位所以其实唔系真系等好耐~

喺屯门元朗过咗成个复活节假期 🐣
食咗几餐好嘢食 🤤🤤🤤
推荐大家plan好一日行程入嚟试下佢
或者好似我之前咁凑够一班人喺公司嗌外卖🥰
总之要试!!!!!
  • 六重芝士煎肉饼饭
  • 蒙古辣孜然羊肉煎肉饼饭