2022-04-04
在⃝ 本⃝ 是⃝ 难⃝ 生⃝ 长⃝ 的⃝ 地⃝ 方⃝ ,⃝ 才⃝ 能⃝ 种⃝ 出⃝ 更⃝ 甜⃝ 美⃝ 的⃝ 番⃝ 茄⃝🍅番茄汤底世一到要即刻出post🤤一直都听人讲呢间茄汤有几出名, 疫情前成日都排哂长龙👫👫👫 今次安坐家中有得食, 都要多得 @tomato_c_hing 肯送到我屋企呢个美食沙漠🏜️一个盒pack好哂成个茄边非常易拎📦2人餐既番茄汤底绝对唔少, 连火锅料3个大人食都够, 钟意加多d菜呀菇呀莴笋就个人口味啦个番茄汤系将超多🍅番茄同洋葱🧅等其他蔬菜打成泥, 所以好够浓稠🤤 配埋挂汤既弹牙乌冬真系好正🍜骟牯牛姐系牛太监🙊 因为1岁就已经阉左 (惨惨🙈), 嫩牛肉质更腍滑, 身体脂肪分布得更平均, 好有牛肉味又唔韧口另外麻而唔辣既墨鱼滑, 双重鲜味既腐皮墨鱼虾条都系诚意之作🦑-茄边2人餐 ($428): 番茄骟牯牛汤底🍅本地骟牯滑牛🐮美国黑豚肉🐷澳洲纯牛筋丸台湾香菇贡丸🍄特级炸鱼蛋麻香墨鱼滑🦑腐皮墨鱼虾条🦐本地靓生菜🥬南天制面生乌冬🍜麻之一滴🩸 -番茄师兄深水埗基隆街255号地舖1130-2130湾仔安乐里1号利昌大厦地下低层B号舖元朗击壤路
🍅番茄汤底世一到要即刻出post🤤
一个盒pack好哂成个茄边非常易拎📦