2022-07-12 511 浏览
🍎世一苹果批🍎今日经过尖沙咀美丽华酒店隔离,见到呢间店舖系专食苹果批🍎见到就心心眼😍入咗去✨仲要比”世一”呢个字吸引到‼️究竟点样世界第一呢😋等我入去试吓先✨✨*店舖环境卫生*入到去店舖,冇咩人排队👍🏻👍🏻见到入边有一个大厨房,几个大焗炉🤭应该就系烤焗紧啲批🫓,香喷喷♨️闻到都觉得肚饿🙈店舖入边仲有一啲企位,买完可以即刻喺隔离享用😋*食物貌相味道*我见佢写住世一苹果批,咁我梗系买一个original 最推介嘅款式🍎🫓苹果批1️⃣世一苹果批🍎🫓$36一拎上手,热辣辣,香喷喷♨️,超级吸引😆之后咬一啖,好松化‼️因为佢嘅外表系由多层重叠嘅原创批皮制造,所以特别松化,有啲似牛角酥嘅口感😁之后入边有多种馅料,包括主打 慢煮富士苹果🍎一粒粒苹果肉,超有口感,香甜嘅苹果味道‼️再配合日本吉士忌廉及豆乳忌廉🥛简直食到停唔到口👅另外佢仲有其他款式朱古力香蕉批🍫仲有期间限定嘅菠萝批🍍,下次一定要试埋佢🙌🏻*服务质素*可能下午时段,唔系有好多人排队,所以入到去店员都简单介绍每种批嘅特色,超级专业😜

🍎世一苹果批🍎

*店舖环境卫生*