餐厅: 永年士多港式車仔麵 (加拿分道)
资讯:

2024-08-29 1114 浏览
喺奥海城food court食过一次,觉得几好食,今日经过尖沙咀原来都有分店,食车仔面嘅餐厅嚟讲,呢间真系好用心制作,而且装修非常新颖,同传统嘅车仔面舖头唔同,座位阔落唔算好迫,呢度最好系用QR code 电子化落单, 直接用手机结帐,我觉得非常之方便,难怪呢间比较多游客竟然有我最钟意嘅蒜油捞面,同朋友每人叫咗三𩠌,再加碟生菜同咖喱三宝蒜油捞面拣咗粗面,面条口感弹牙,捞面有蒜油加麻辣汁,味道浓郁惹味,我就叫左墨鱼春卷鸡翼每样两件再加肥牛😋鸡翼卤得软腍,好入味推介黎食一定要试墨鱼虾卷几好味爽口弹牙,另外就系必吃嘅咖喱三宝,有萝卜猪皮鱼蛋,呢度啲萝卜真系好好味,多汁无渣重好甜仲有佢哋嘅樽仔奶茶都系一定要试,比较重奶味香浓幼滑👍🏻配樽仔奶茶+$17