2023-05-05
星期四晚上约左朋友仔2个人想静静地食饭倾计放松下❤️佐敦呢间分店环境比较低调同安静,唔系闹市区个人都放松D,同朋友倾计舒服(怕嘈) 极浓鸡白汤拉面 $138🐔🐔🐔(4.5/5)极浓汤咁creamy就知胶质重,好浓既鲜鸡味个2块鸡肉以为白晒晒好嚡口,其实系juice的脆牛蒡入口咬多几下就有好香牛蒡味,后期配埋D拉面同汤一齐食有阵清新既感觉,无咁腻(就算浸左汤都keep住脆)😋😋😋 濑户内海产 蚝汤拉面 配生蚝黄金烧 $198 (期间限定)🦪🦪🦪(4/5)同朋友黎就想试下D新野, 蚝汤系厚身过极浓鸡汤!!重口味人士最爱! 配生蚝黄金烧上面有层美奶芝,烧过后甜既美奶芝加上蚝既鲜味,估唔到又几夹 另外叫左杯KIRIN ICHIBAN 麒麟 $38🍺🍺🍺(4.5/5)易入口!唔苦涩!重麦味!有啤酒味!!(唔会好似淡啤酒咁水)250ml太少唔够饮,下次会直接叫500ml,都系$48only!!!! PS:每碗拉面都配左大大块有厚度既叉烧,有猪肉鲜美又厚身,好满足🤪🤪🤪PS:废J胃可以拣可爱的小份(Small Portion)废J朋友食晒全份(Full Portion)表示饱到上头顶🥴***现埸joi
极浓鸡白汤拉面 $138🐔🐔🐔(4.5/5)
极浓汤咁creamy就知胶质重,好浓既鲜鸡味
个2块鸡肉以为白晒晒好嚡口,其实系juice的
***现埸join会员可以即时换可乐OR糖心蛋👍🏻