2024-02-06
温泉蛋卡邦尼意粉 $ 99 🪟8/10个汁浓郁香滑。有埋温泉蛋提升鲜味同奶油嘅香气,再加上芝士、烟肉嘅结合,真系一种完美嘅平衡味道。cream唔会令你觉得太漏,但系味道保持浓度。同时意粉煮得啱啱好,唔会黐埋晒一齐,唔会过硬。好难得见到咁清爽又好味嘅卡邦尼意粉!英式奶油松饼餐$69 🪟9/10Set有3件松饼,除左本身有既clotted cream之外仲可以自选果酱。呢次就拣咗少见一啲嘅木瓜雪耳嘅配搭!第一次食咁样嘅英式松饼,不错喔!解到英式松饼嘅油腻感✨抹茶拿铁Latte $45 💚10/10口感醇顺滑奶味较重 整体微甘 无咩苦涩味唔使额外加糖!🪟好休闲舒适嘅cafe ,主打嘅手工果酱都几有特色比起一般嘅cafe有更深嘅记忆点而店员都好nice咁介绍餐牌上嘅果酱🍓🍍🥭♥️可以有礼问吓佢哋嘅jam试食,最后买咗一罐回家叹:3期间限定:番石榴🆙🆙
英式奶油松饼餐$69 🪟9/10
抹茶拿铁Latte $45 💚10/10