2024-06-22
放假入咗愉景湾行,见到呢一间异国风情格调,仲要有露天休憩茶座嘅韩国菜就入咗去😌我想讲佢哋啲嘢真系超好食!仲要超大份,劲满足🥹服务都非常到位,一坐低点完菜店员就会摆韩式前菜三小碟,有泡菜酸萝卜同埋中华沙律仲可以无限追加 @jooki 主菜我哋就叫咗韩式炸鸡喂呀,呢个我真系大推!佢个皮炸得劲好食!我系可以为咗佢个炸鸡而返尼😂炸浆同炸鸡嘅比例系啱啱好,仲要炸鸡每件都好大嚿🥹劲crunchy, 就算就咁食都已经好惹味,佢哋有甜酸同酱油可以沾嚟食海鲜煎饼将鱿鱼同埋八爪鱼加菜丝煎至金黄色,上碟嘅时候超香,食落去外脆内软八爪鱼仲增添咗一啲咬口,加埋佢哋嘅酱汁食咗几件已经好饱🤣泡菜炒五花肉配豆腐呢个菜辣辣地,酸酸辣辣咁都几开胃加埋五花肉配饭食一流,个豆腐就啱啱好中和咗个泡菜嘅辣同埋酸,唔错唔错!嘢饮方便就叫咗两杯Ice Latte本身谂住叫梳打,但系今日真系好想饮杯啡,点知原来佢哋啲啡出奇地好🥹周末如果大家想去愉景湾行吓,不妨去佢哋间餐厅度试吓真系几好食私心推介!世外桃源嘅超好味韩国菜🫶放假入咗愉景湾行,见到呢一间异国风情格调,仲要有露天休憩茶座嘅韩国菜就入咗去😌我想讲佢哋啲嘢真系超好食!仲要超大份,
主菜我哋就叫咗
韩式炸鸡
喂呀,呢个我真系大推!
海鲜煎饼
泡菜炒五花肉配豆腐
嘢饮方便就叫咗两杯Ice Latte
主菜我哋就叫咗
韩式炸鸡
喂呀,呢个我真系大推!
海鲜煎饼
泡菜炒五花肉配豆腐