2024-03-01
平昌 Korean BBQ @乐富先前去过旺角分店试过大君御膳,有得放题韩烧又有drinks 同Melona 同其他韩国雪条放题👍🏻👍🏻👍🏻于是经过好乐富都有分店再试下世子御膳👍🏻👍🏻👍🏻多左带子扇贝依啲海鲜可以点❤️依间分店冇旺角咁大间,店内墙纸都有啲靓画几好睇👍🏻一开始点左好多肉烧呀烧,烧到炉边蛋都唔得闲食😂西冷 / T骨牛排 / 牛前胸腹肉/ 牛肋骨肉/ 牛舌/照烧肥牛片/ 肥牛片/ LA牛排/ 牛肉眼/牛肉海带汤/酱油炖猪软骨/牛肉眼/ 猪五花膳/猪颈肉/香草鸡柳/ 辣调味鸡腿肉/ 调味鸡翼/半壳扇贝/虎虾/带子/半壳石蚝/炒粉丝/辣调味猪颈肉/辣调味鸡腿肉除左烧肉,点左嘅熟食例如酱油炖猪软骨同炒粉丝都good eat🐰🐰🐰饮品都有无糖荔枝茶,sparkling Lime 之类 light 啲嘅选择🐰👍🏻最后食得太多肉,甜点都唔食得多,follow 佢地og 可以任食🐰我地试左Melona 蜜瓜味草莓味雪条🐰都2系钟意蜜瓜味🐰👍🏻👍🏻👍🏻