同朋友无意中喺西营盘发现了这间美式汉堡包小店,没想到佢系全球最佳汉堡店第32名😱果然名不虚传!汉堡嘅精髓就系喺块牛度🥩用咗红酒同牛油烹煮嘅美国安格斯牛果然唔同啲😋唔好以为剩系得汉堡包食🥳其实仲有好多小食同埋奶昔可以选择🤤价钱方面也不是太贵💰性价比很高👍🏻但系餐厅位置有点偏僻😧不是在大街上,而是在小巷里😂座位亦很少😕但系见到不断有人拎外卖走,生意十分之好🤣1️⃣ Cheese burger $109见到餐牌写住Hot Pick 就好不犹豫咁拣咗呢款汉堡包🍔真系口感丰富好juicy😋🥩用上USDA安格斯牛,肉质非常之好💯 外面煎到有焦香,非常脆口😍而内里锁住晒啲肉汁🤩加上千岛酱酸酸甜甜,好惹味!加埋洋葱番茄生菜其实都几大个🤪但唔会觉得好油腻😋食完只会觉得好满足🥰2️⃣Sweet Potato fries $49炸番薯条真系必叫小食🍠👍🏻好多汉堡包店都没卖😔见到就即刻点左😆份量都几多😙炸得非常之香脆,亦好有番薯味😍觉得比薯条还要好食🤣仲有提供蕃茄汁🍅但系觉得唔沾好食啲!一转眼就同朋友食哂😍秒速KO‼️3️⃣ Classic Buffalo Wings (6pcs) $59鸡翼外脆内嫩,沾满辣椒酱🌶觉得略为

1️⃣ Cheese burger $109

2️⃣Sweet Potato fries $49

鸡翼外脆内嫩,沾满辣椒酱🌶觉得略为偏咸🧂仲要酸酸地,不是很合我的胃口😢

4️⃣ Strawberry Milkshake $69
至于奶昔就觉得奶味好浓🥛肥仔水黎讲算系好足料😆但喝多几啖会觉得有点腻,同埋都几甜下🥤如果有朋友仔钟意饮全糖又好浓嘅美式奶昔都可以一尝!其实都几大杯,两个人share仲得!🤣
  • Cheese Burger
  • Sweet  potato  fries