2022-11-29 77 浏览
炑八燒烤我相信好多人都會聽過,而今次這一個世界盃時段, 佢地亦都有一個event主題, 令我哋更能夠感受到世界盃氣氛。在餐廳門口佢哋有一個backdrop, 相當有趣,我哋可以扮踢足球使出倒掛金鉤。 都幾有創意。入到去裏面我哋揀咗一個世界盃餐, 全能進攻燒烤套餐。 仲可以用優惠價加配人參雞湯。叫完餐後佢哋幫我加芝士同埋蛋喺爐邊, 仲有好多唔同嘅配菜。接著佢哋就上咗人參雞湯 有專人過嚟幫你剪開成隻雞, 雞入面嘅配料好豐富,人參紅棗栗子, 香味撲面。然而主菜當然係燒肉,和牛翼板肉,和牛牛肉粒,彥陽牛肉等等整個套餐份量十足, 和牛真係好正, 絕對唔使驚會趙香口膠, 入口非常鬆嫩同埋啲牛香味好強。 用菜包起來一口放入口, 非常滿足。我最欣賞佢仲有海鮮同埋成條鰻魚第一次自己燒鰻魚, 魚皮燒到脆卜卜, 而且魚肉保留嫩滑,美中不足的是魚骨太長, 間硬吞落肚會有啲吉口。另外仲叫咗兩杯特飲, 拍照打卡一流👍

叫完餐後佢哋幫我加芝士同埋蛋喺爐邊, 仲有好多唔同嘅配菜。
接著佢哋就上咗人參雞湯

然而主菜當然係燒肉,和牛翼板肉,和牛牛肉粒,彥陽牛肉等等

另外仲叫咗兩杯特飲, 拍照打卡一流👍