餐厅: 豚王 (PopCorn 1)
资讯:

2022-11-07 235 浏览
11月世界杯,大家准备好宵夜未😂果日去豚王食面,睇到有新推广,推出左个组合,好啱我呢类样样要简单同快嘅人😂问问职员又唔系好贵,听职员讲解点煮,最后决定买套返宅食下。11月推出世界杯外带面组合组 -「W杯•限定外带面组合」包括有咩👇🏻豚王一杯×2组黑王一杯x1组赤王一杯x1组札榥啤酒x4罐最开心有埋啤,食完饮罐再睇波,真系快活过神仙😂组合仲包括堂食正价拉面第二碗半价优惠券x 1张,咪话唔抵😎包面好易处理,就咁加热就可以食,而且口感同味道同堂食一样,面质仍然保持到堂食水准,爽口弹牙,汤底直接加热,完全保留到原有汤底味道,非常香浓,依家可以系宅就食得,够晒方便。📍豚王分店地址:铜锣湾店:铜锣湾登龙街18号v Point地下4号舖将军澳店:将军澳唐贤街9号PopCorn商场地下G号舖南昌店:深水埗深旺道28号V Walk L2-21号舖
11月世界杯,大家准备好宵夜未😂

问问职员又唔系好贵,听职员讲解点煮,最后决定买套返宅食下。

11月推出世界杯外带面组合组 -

「W杯•限定外带面组合」包括有咩👇🏻

豚王一杯×2组

黑王一杯x1组

赤王一杯x1组

札榥啤酒x4罐

最开心有埋啤,食完饮罐再睇波,真系快活过神仙😂

组合仲包括堂食正价拉面第二碗半价优惠券x 1张,咪话唔抵😎

📍豚王