2022-01-21
伏伏伏‼️系唔系有打手?点解仲会有咁多好评?我忍唔住要写一篇食评🤢话说果次我特登book左谂住庆祝下,因为以前经过见到佢装修都几好。点知佢得个外表,我比紧每个人$500,食紧啲连兆万放题质素都无既食物,啲Staff服务质素仲差过兆万啲人🚫👎🏻基本上我哋成餐饭冇乜点食过,打边炉个煲直情一啲嘢都冇落过去,食完系饿着个肚走。走𠮶阵其实有一刻想投诉佢,不过谂谂吓我都叫坐低过食咗佢啲好难食嘅嘢。但我肯定呢间系我近一年食过最难食嘅餐厅,食完真系好想讲粗口👎🏻👎🏻👎🏻首先讲吓下面呢啲澳洲和牛,佢系咪觉得摆咗几个牌就代表好高级?佢一上就见到系雪藏牛肉,而且啲颜色纹路都完全唔系和牛。我食落口果然真系普通街市嘅牛肉,其实如果佢唔标明系和牛我都冇咁嬲😤仲有,果个差过兆万嘅Staff放低碟野,咩都冇讲就行开咗,我第一次嚟到根本唔知系烧定系打边炉用嘅牛肉。我哋一坐低个炉已经系黑色😤😤😤根本就系会烧到啲嘢㶶晒一坐低就会放低嘅雪藏刺身,完全未解冻,一啲都唔新鲜,我哋都唔够胆食晒全部🤯一坐低就会放低嘅蒸蛋,我只可以讲呢个蒸蛋基本上系全场我唯一会食晒嘅嘢。个鲍鱼好难食呢碟牛脷一摆上台系好样衰,系我自己摆返靓佢。个味真系好
我哋一坐低个炉已经系黑色😤😤😤根本就系会烧到啲嘢㶶晒
个鲍鱼好难食
呢碟牛脷一摆上台系好样衰,系我自己摆返靓佢。个味真系好难食,我唔知点样去形容佢,我真系自己去街市买都好味过佢。
成口都系油嘅炸金菇
去到最后佢仲送咗一个唔知乜嘢嘅甜品,我哋已经成肚气,完全冇心机影,呢个甜品我一啖都冇食过。
其实有冇见到我全程都冇影过任何打边炉嘅嘢,因为佢个Menu入边全部都只系得啲丸、乌冬之类嘅嘢,正常嘅牛肉都无🤢🤢🤢最后个打边炉我哋系完全冇郁过。
点解我会想投诉系因为我觉得食物差不单止,但系佢收紧呢个价位,亦都摆明系用装修去误导人佢一间高级嘅餐厅,仲要标榜自己系食和牛,严重欺骗消费者😤赚钱都唔系赚得咁无良心架…?!