2021-10-24
呢间野都真系一流,我自问平时都唔系容易发脾气嘅人,我都忍唔住要骂个收银。话说今日我同我老婆去食早餐,因为我老婆怀孕,唔可以食生蛋,咁我地落单叫姐姐话煎蛋要熟蛋,但系前后黎左三次都系比半生熟蛋,咁我地同waitress姐姐讲(btw 个番茄通粉黎咁时候系冻嘅)。其实waitress姐姐都好人讲唔好意思,因为系厨房问题,唔关楼面事。但系最庆俾钱同收银讲,个收银竟然闹翻我地转头系咪我地无讲清楚,跟著仲话我系厨房问题,关佢咩事。可能人地生意好,唔旨在我地呢d细生意,但系边个老细请到果个垃圾收银真系听关门大吉啦(可能个收银系老细所以咁霸气啦),呢间野强烈建议唔好去光顾,贴钱买难收,d食物又普通,收银个态度世界级恶劣!