2021-05-30
呢间餐厅好有老板嘅个人风格,周围都挂咗好多充满特色嘅装饰。出边系屋村,但系餐厅就好似入咗去另一个世界,好钟意咁特别嘅餐厅。呢度好多食物都系自家制,充满特色,亦都好好食。服务更加系非常高质,店员服务细心,令我哋过咗一个好开心嘅晚上。晚市只有打边炉,我哋嗌左咸菜胡椒猪肚汤底,汤底非常足料,配料食极都唔完。好欣赏佢哋嘅象拔蚌刺身,非常鲜甜,切得厚薄适中。而餐厅独有嘅蚝仔饺亦都好有特色,自家制果然唔同啲,充满麻油香。呢两样嘢都系必食!另一样嘢一定要食嘅就系手切肥牛,店员话例牌会瘦啲,而大嘅手切肥牛会比较肥美,我哋就拣咗瘦啲嘅例牌。亦都非常好食,本地牛肉充满牛味,亦都切得厚薄适中!呢个自家制嘅响铃亦都不得了,非常之新鲜,好香脆,但系又无一般坊间买到响铃嘅油溢味!虽然好邪恶,但系吸收晒汤底嘅精华真系好好食。因为庆祝屋企人生日,我哋亦都嗌左寿包,店员仲好细心咁样准备咗好可爱嘅熊仔蜡烛,好有heart。除咗食物出色之外,呢度嘅服务亦都系世界级嘅一流,所有店员都好attentive,有咩需要都会即刻帮到你。佢哋嘅服务态度好好,成个氛围好开心。好想多谢佢哋,俾咗一个咁开心嘅晚上我同屋企人。