今日小妹同男朋友系公园仔一齐食lunch,顺便去一田买下野就番工。经过果时见到民华,望落都几多人买外卖,就入去试一试🤣舖头唔算大,但都几爆满,好彩人流算去得快,等左一阵就有位🤣🍜常餐,叉烧通炒、炒蛋午餐肉、即烘牛油多士加炼奶(+$2) $41好抵食!$41竟然有咁多野食仲包饮品❤️叉烧大嚿到好夸张,好足料😂个多士好厚👍🏻因为系即烘所以好脆。加埋炼奶,味道就更丰富😋我最钟意嘅系炒蛋!真系超级滑同好香😍😍作为一个炒蛋控,我敢讲呢个系我食过咁多炒蛋入面数一数二好食嘅炒蛋😍滑得黎又好有层次口感😋咸蛋肉饼饭餐$35饭粒粒粒分明,肉饼好厚,本来望落好似细细份咁,但食落原来好多😂因该个碗嘅底好深🤣啖啖油香味😋餐饮叫左咸拧七+$5同冻鸳鸯+$3咸柠七系原罐雪碧上,先加$5,真系极抵饮!西多士$17最后,黎得茶餐厅就紧系要食西多士啦!同样都系好大份,本来就已经落好左好厚嘅牛油同糖浆,等一阵就差不多自己溶晒,正😋!

舖头唔算大,但都几爆满,好彩人流算去得快,等左一阵就有位🤣
好抵食!$41竟然有咁多野食仲包饮品❤️

咸蛋肉饼饭餐$35

餐饮叫左咸拧七+$5同冻鸳鸯+$3

咸柠七系原罐雪碧上,先加$5,真系极抵饮!

西多士$17