2018-04-22 1270 浏览
今日同屋企人黎饮茶,周围都甘多人,见呢度少人等位就过左黎。叫左成枱野食,但无一样系好食,唯一碟菜,无油无盐,但已经叫做最正常。🤦🏻‍♀️鲜虾菜苗饺内馅系正常,但用粉果皮黎做,夹都夹唔起,痴笠笠🥢🙅🏻‍♀️。仲有数之不尽,例如皮蛋瘦肉粥好似沟左水甘😐,鸭扎里面既芋头系硬😐,小笼包无汤汁😐,虎椒里面既凌鱼肉,咬开中间系半熟😓,碟卤水掌翼咸到飞天🙄,鲍汁鸡脚无鲍汁味之余,仲好难食😓,多春鱼唔新鲜食落有苦味🤢,凌鱼球无味,就连我以为最正常既芝士年糕,竟然加左炸粉去炸,食落奇怪,试埋个一口芝士同榴莲炸弹,屋企人都食到想放弃😒。仲有芋头榚、薄饼撑、包我无食到。沙嗲虾炒米粉,全家都话系食过最难食既炒米!呢条野$75,无沙嗲味都算,虾系霉,重点d米粉痴到一旧,夹左劲耐先夹得散,之后又痴返埋一旧,叫人点食。🤮我地一行六人,埋单接近六百,又无服务可言,仲要用不友善既语气,叫我妈「喂!收返入支拐杖喇,一阵整鬼死人啊!」真真正正比钱买难受,平时好少写差评,但今次真系好过份,一粒星都比多佢,绝无下次,希望老板睇到呢篇野,改善一下。😠
今日同屋企人黎饮茶,周围都甘多人,见呢度少人等位就过左黎。

仲有芋头榚、薄饼撑、包我无食到。

2018-04-22