2014-03-12
同阿妈8:30一齐去食好爆、好多人等左10分钟到妈叫左$32香茅猪扒饭我就食$34猪扒+鱼饼饭再加$28半客(4只)牛油鸡翼同$36马拉盏炒通菜合计130个人认为与其食大集团、大铺头嘅越南嘢,何不试下细铺?别有一番风味…………但环境、卫生就无得比,要干净就唔好帮衬香茅猪扒饭,猪扒有少许味精(但妈话唔觉)、算系几入味、唔会太un,猪扒比够你两大件,加埋接近成只碟咁大,但无咩香茅味猪扒+鱼饼,加两蚊有鱼饼,算抵,鱼饼有点辣、唔浆口、唔算食到有粉、但欠缺弹性顺便一提,两碟饭会少少葱,如果唔爱葱之人要讲定声走葱…………$36一碟炒菜,好抵、好大碟、堆到成碟都系,我同妈都惊食唔晒!去大集团、酒楼五六十蚊一碟都无咁多、仲要收你加一!唔算太入味、无味精,颇为清淡$28半客(一客56)、4只牛油鸡翼,个人嫌呢个最唔抵,但因为出名、多人推介,所以点都试一次。但真系好贵,其实食得出只系表面用左啲干葱粒、蒜、再用牛油封面攞去炸,而且食完有点滞整体而言,牛油鸡翼可以一试,但个人觉得唔抵。食猪扒饭可以加多两蚊拼鸡翼或者鱼饼(唔系牛油鸡翼,系香茅鸡翼),菜最抵,又清淡
好爆、好多人
等左10分钟到