2022-01-09 1012 浏览
基本上餐牌(餐枱纸)只有一款牛扒套餐🥩,全日$398牛扒🥩+餐包🥖+沙律菜🥗+任食薯条🍟饮料🍸/ 甜品🍰要额外收费(分别约$100),有加一服务费谂唔到食乜,唔想太贵,又考虑食西餐既脑残🤯不二之选(不过要谂牛扒几成熟)【味道】牛扒🥩够厚身都算多汁,调味酱酸酸地几脓味,但medium同medium rare都系有少少偏熟,餐厅几细心将牛扒切好放个小蜡烛🕯️系铁碟下面保暖餐包🥖有点硬,可能我个人唔中意食餐包沙律菜🥗有酸洋葱同合桃,加少少橄榄油同醋,配搭几清新开胃,如果唔系成个餐会好滞薯条🍟最好味,有点似加左麦当劳shakeshake粉,而且可以无限任食(其实唔任食都食唔晒)饮料🍸我点左青苹果🍏mocktail,个presentation好靓,上面有层好似焗过既青苹果泡沫,甜甜地配牛扒唔错,但略嫌太甜甜品🍰我点左柠檬🍋挞,好食既但酸左少少,太饱了,食唔晒有点浪费【环境】正常西餐厅装横,中间有张大bar枱,音乐🎵都几有格调普通枱坐得算舒服,侍应亦非常有善不时会帮你加水,不过只有1.5小时用膳时间隔离台有人生日餐厅播生日歌,待应会一齐搞气氛,但就嘈左少少整体黎讲唔错,不过唔系我食过最好味既牛扒,下
饮料🍸/ 甜品🍰要额外收费(分别约$100),有加一服务费

【味道】
餐包🥖有点硬,可能我个人唔中意食餐包

【环境】
正常西餐厅装横,中间有张大bar枱,音乐🎵都几有格调
隔离台有人生日餐厅播生日歌,待应会一齐搞气氛,但就嘈左少少

整体黎讲唔错,不过唔系我食过最好味既牛扒,下次谂唔到食乜应该会再黎

Steak
Mousse  de  Pomme