星期六嘅荔枝角工业区 四围都系得返啲茶餐厅 想食间好少少但系又揾唔到 唔打误撞嚟到呢间面店 行过既时候 比佢门面嘅装修吸引左 对比起佢旁边啲茶餐厅嘅装修比较型格 入面嘅装修系行工业风 冷气够凉 啱晒啲大汗嘅我沙爹牛肉配黑蒜油出前一丁(跟炒蛋蒜蓉多士)个人认为沙爹牛肉一般 而个面质佢煮得啱啱好 唔会好似住到一pat嘢咁 即叫即煮 唔系就咁煮定再加汤 整体碗面正常发挥 钟意食辣嘅我加咗佢两滴自家制辣椒油 辣椒油非常出色 食落除咗食到喇仲有麻 我忍唔住再加多几羹 个辣椒油令到成个面整体升华 而个炒蛋同多士都系正常好食嘅 五香肉丁配米线(米线改为米粉)佢系好食嘅米粉 加埋五香肉丁个汁 可以话系绝配 但个五香肉丁就一般 食落都系啲平价货都系偏大旧炸鸡翼 炸饺子依度嘅炸物我觉得系好出色 食落去系外脆内软 热辣辣 鸡翼里面有肉汁 饺子入面啲馅料够味 两样都系新鲜炸起 记得食嘅时候唔好心急 如果大大吙食落去会辣亲个嘴 我钟意食沙律酱嘅朋可以同店员讲比你 我就用嚟点饺子 整体上嚟讲都好食 值得推介佢有会员可以免费做 首次会送你一张20蚊优惠券

沙爹牛肉配黑蒜油出前一丁(跟炒蛋蒜蓉多士)
而个炒蛋同多士都系正常好食嘅

五香肉丁配米线(米线改为米粉)

炸鸡翼 炸饺子

佢有会员可以免费做 首次会送你一张20蚊优惠券